در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من تا حالا بیمه نبودم و سال 94 خدمتم تموم شده،حدودا یکسال بیکار بودم و الان تو یه دفتر خدماتی بدون بیمه دارم کار میکنم،میخواستم بدونم :

1-آیا باید خودم رو بیمه خویش فرما کنم؟(و با چه عنوانی)

2- آیا بیمه خدمت سربازیم رو میتونم بخرم (فرمول محاسبه هزینش چطوره؟)
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
باسلام

شرکتی که در آن کار میکنید می بایست به استناد ماده 148 قانون کار ، نسبت به بیمه شدن شما اقدام کند و زمان خدمت سربازی خود را نیز میتوانید بخرید معادل 7 درصد از حق بیمه شما.