در پرداخت حق بیمه توسط
باسلام احتراما بعرض میرساند بنده مدیر یک شرکت تولیدی و پیمانکاری هستم که در سال 89 طی قراردادی با اداره راه استان همدان کار تهیه مصالح و اجرای پیمانکاری خط کشی راههای استان را بوسیله ماشین خط کشی و بصورت مکانیکی انجام داده و طبق متن قرارداد و نیز تاییدیه های بعدی کارفرما 80 درصد از مبلغ پیمان بابت خرید مصالح و 20 درصد بابت اجرای عملیات پیمان بوده است . سازمان تامین اجتماعی در زمان درخواست شرکت برای مفاصاحساب بابت کل مبلغ قرارداد اعلام بدهی نموده و شرکت به آن در وقت مقرر اعتراض نمود که متاسفانه علی رغم وضوح موضوع مجددا بدهی را تایید کرد و ناچارا به هیئت تجدید نظر شکایت شد و پرونده به تهران ارسال و شرکت نیز لایحه لازم و مستندات کافی ارائه نمود . در وقت رسیدگی هیئت ، به نماینده شرکت اجازه و وقت توضیحات داده نشد و فقط اعلام کردند که با توجه به لایحه دفاعیه رسیدگی خواهند نمود بعد از مدت مدیدی رای صادرشده و مطلع شدیم که اعتراض را پذیرفته و نظر داده اند که فقط از مقدار 20 درصد اجرا حق بیمه محاسبه و معادل 15 یا 15.5 درصد را بابت حق بیمه در نظر بگیرند . چندین بار به شعبه معترض شدیم که بحش اجرایی نیز بصورت مکانیکی انجام شده و لذا برابر قوانین تامین اجتماعی باید در صورت مکانیکی بودن اجرای پیمان مبنای محاسبه براساس 7 و یک نهم صورت پذیرد که پاسخ میدادند که رای هیئت را نمیتوانند تغییر دهند . شرکت ناچارا برای اینکه بتواند سپرده های خودش را آزاد نماید مبلغ برآورد شده + هزینه اجرائیه را پرداخت نمود تا مفاصا را اخذ نماید و سپرده اش را آزاد کند . حال خواسته اینست که برای شکایت به رای هیئت تجدید نظر و استرداد پول اضافی که تامین اجتماعی دریافت کرده آیا میتوان به دیوان عدالت اداری شکایت نمود و اگر میشود نحوه شکایت چگونه است . با تشکر
2 پاسخ
توسط

سلام منم مشگل شما را دارم

آری شما می توانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید و مبلغ اضافه پرداختی خود را مطالبه کنید حتم دارم موفق می شوید

توسط (12,000 امتیاز)
بله حتما مي شود به ديوان عدالت اداري شكايت كرد

ولي بهتر است وكيل متخصص در اين موضوع بگيريد چون آخرين راه حل مي باشد و اگه راي نياريد راه حل ديگري ندارد.