در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
. در مورد سیستم کارکرد قرقره که بر گرفته از مزیت مکانیکی اهرم می باشد و رابطه آن با چیدمان و سازماندهی این پروژه ، به دنبال بهترین تعبیر و برداشت و الهام  از سوی پیشگامان صنعت بیمه هستم . که بیانگر درک فرد نسبت به راز این  استراتژی است.
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در صورت تمایل می توانید برای معرفی این سیستم  و کاربرد آن در صنعت بیمه مقاله ای در منتخب اخبار بیمه و مقالات بیمه انتشار دهید

برای اطلاع بیشتر می توانید به صفحه زیر مراجعه نمایید

مقاله خود را در منتخب مقالات بیمه انتشار دهید