در دیه و بیمه خودرو توسط
در صورتی که در یک حادثه فرد مقصر قبل از نشان دادن ماشین خود به کارشناس تعیین خسارت آن را تعمیر و باز سازی کرده باشد تکلیف فرد زیان دیده چه خواهد شد ؟ (در حال حاضر بیمه طرف حساب فرد مقصر زیر بار خسارت نمی رود.)
2 پاسخ
توسط
متاسفانه بازسازی قبل از بازدید خودرو منجر به عدم پرداخت خسارت می شود و زیاندیده باید از طریق مراجع قضایی شکایت و پیگیری نماید،و نباید بعد از تصادف قبل از کارشناسی بیمه خودرو را تعمیر کرد.
توسط

باسلام هیچ کدام از شرکت های بیمه قبل از بازدید خودرو خسارتی ؛ خسارت پرداخت نمیکنند