در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
سلام ۲سال پیش تصادف کردم شکستگی ودررفتگی از ناحیه مهرهای کمر وگردن شدم وگردن را عمل ومهرهای گردن با پلاک فیکس شدند وتخلیه دیسک مهرهای کردن انجام دادند وشروع سابقه بیمه ای از سال ۹۰ بوده در کمسیون شرکت کردم جواب کمتر از۶۶٪زدند باید چکار کنم  برای کارافتادگیم کار ایا تعلق میگیر؟باتشکر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام اگر میزان کاهش توانایی کار بیمه شده بر اساس نظر کمیسیون پزشکی بین ٣٣ تا ۶۶ درصد باشد، در صورتی که صدمه وارده به بیمه شده بر اثر حوادث ناشی از کار باشد وی ازکارافتاده جزیی ناشی از کار شناخته می شود.

اطلاعات تکمیلی در :

تشریح جزییات ازکارافتادگی در بیمه تامین اجتماعی