در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام.من تقریبا یکسال هست که ماشینم بیمه ندارد الان نیاز دارم بیمه کنم .بیمه ای میخوام که ارزانتر از همه باشه حالا کوتاه مدتم باشه اشکال نداره .حتی فقط بیمه باشه بدون تعهداتش یعنی خسارتم نداد نداد فقط کارتشو بده .میشه راهنمایی کنید .با تشکر
1 پاسخ
توسط (260 امتیاز)
با سلام و احترام

دوست عزيز هيچ زمان همچين حرفي را نزنيد !!! چه كسي از فردا خبر دارد

حادثه هيچ زماني خبر نميكند

درسته كه هم اكنون حق بيمه بالايي بايد پرداخت نماييد و شامل جريمه ميشويد ولي فراموش نكنيد طبق بخشنامه بيمه مركزي تمامي شركت هاي بيمه يك قيمت شده اند در بيمه ثالث و شايد اختلاف در حد 2.5% در حق بيمه باشد آن هم براي خودرو هاي گروهي

چه در كوتاه مدت و چه در بلند مدت در هر دو جريمه دير كرد شما لحاظ مي شود !!!

سپاس گذارم