در بیمه بیکاری توسط
با عرض سلام همسرم هشت ماه پیش برای دریافت بیمه بیکاری اقدام کرده است .از اخرین شرکتی که مشغول به کار بوده ۹ روز کسری بیمه دارد.یعنی از یک سال ۹ روز بیمه اش رد نشده می خواستم بدانم که چطور می توانیم از حق بیمه بیکاری استفاده کنیم.چون بخاطر همین کسری موفق به دریافت حقوق بیکاری نشده ایم .ممنون.
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام تا زمانی که حق بیمه مربوطه از طرف کارفرما به تامین اجتماعی واریز نشود سابقه برای همسر شما منظور نمی شود و نمی تواند از بیمه بیکاری استفاده نمایید

 شرایط دریافت بیمه بیکاری

  • مشمول قانون کار و تامین اجتماعی باشند.
  • به صورت غیر ارادی از کار اخراج شده باشند
  • تبعه کشورهای خارجی نباشند.
  • مستمری بگیر، بازنشسته و یا از کار افتاده کلی نباشند.
  • بیمه شده قبل از بیکار شدن حداقل ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد.
  • حداکثر ظرف مدت ۳۰ روز از تاریخ بیکاری، موضوع را به واحدهای اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاع دهد
اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بیمه بیکاری