در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام
زمانی که مدیر ساختمان بودم نگهبانی را جهت امورات ساختمان به صورت شبانه روزی استخدام کردم. اکنون با تغییر هیت مدیره ایشان همچنان به عنوان نگهبان مشغول به کار هستند. از آنجایی که هیت مدیره فعلی هنوز ایشان را بیمه نکرده است حال سوال اینجاست که نگهبان در صورت شکایت به بیمه از چه کسی می تواند شکایت کند و اصولا حق بیمه ایشان به گردن کیست؟
1 پاسخ
توسط

بهترین پاسخ
اگر ساختمان به صورت هیئت امنایی مدیریت شود، مدیر مجموعه باید پاسخگو باشد و شما مسئولیتی ندارید.