در سوابق بیمه توسط
سلام

بنده تقریبا دارای 20سال سابقه بیمه خدمات درمانی هستم که چندین سال قبل از سازمان مربوطه اخراج شدم . اکنون 55 سال سن دارم و نمی توانم خودم را بیمه اختیاری کنم که سابقه بیمه خودرا از خدمات درمانی به تامین اجتماعی انتقال دهم ....لطفا راهنمایی بفرمایید . دعا گوی شما می شوم... در ضمن در زمان اخراج چیزی به عنوان سنوات دریافت نکردم.
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام برای این انتقال باید از صندوق بازنشستگی که به آن پرداختی خود را انجام می دادی باید در خواست انتقال سابقه به تامین اجتماعی را نمایید و پس از محاسبه ما به التفاوت پرداخت حق بیمه و پراخت مبلغ به تامین اجتماعی سابقه بیمه شما از خدمات درمانی به تامین اجتماعی منتقل می شود

البته با توجه به سابقه 20 سال شما بهتر است برای بازنشستگی با همان صندوق بازنشستگی اقدام نمایید چون هزینه انتقال برای 20 سال سابقه بسیار بالاست و اصلا به صرفه نمی باشد

اطلاعات تکمیلی در :

انتقال سوابق بیمه به تامین اجتماعی از سایر صندوق های بازنشستگی