در سایر توسط
باسلام میخواستم بدونم برای کسانی که گذرنامه دارن چه بیمه ای به آنهاتعلق میگیره وآیابه وسیله همان بیمه میشودهزینه های عمل زنان راکم کرد
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

داشتن یا نداشتن گذرنامه تاثیری در بیمه ندارد و فقط سندی است که با آن میتوانید به کشورهای دیگر سفر کنید و از مزایای کنسولی گذرنامه استفاده کنید

همانند گواهینامه ماشین که خیلی از افراد دارند ولی تاثیری در بیمه ندارد بلکه مجوزی است که بتوان با آن رانندگی کرد