در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
باسلام من 35 سال سن دارم و میخواهم از الان خود را بیمه زنان خانه دار کنم اگر از الان شروع کنم تا چند سالگی باز نشسته خواهم شد؟ و مبلغ حق بیمه چقدر است و آیا تا پایان این مبلغ تغییر خواهد کرد؟؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام در بیمه زنان خانه دار حداقل ۵۵سال سن وبیش از ده سال سابقه باید داشته باشید که بتوانید بازنشسته شوید ومبلغ این حق بیمه حدود ۱۲۰هزار تومن میباشد وهر سال مبلغی جزعی به آن اضافه میشود