در بیمه درمان تکمیلی توسط
از زمان انجام هر گونه درمان پزشکی که مور قبول بیمه تکمیلی میباشد حداکثر تا چه تاریخی باز پرداخت میگردد.آیا محدودیت زمانی دارد?
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

از زمان عقد قرارداد ( بشرط اینکه مشمول دوره انتضار نباشد ) تا تاریخ پایان قرارداد درمان تکمیلی را شامل می شود.

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما