دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام
سقف مبلغ خسارت در بیماری خاص دربیمه پاسارگاد برای هربیماری 25ملیون تومان است که باتوجه به مبلغ پرداختی و باانتخاب افزایش سالانه سرمایه عمر ازطرف بیمه گذاربه سقف مورد نظر میرسد
که دربیمه های دیگر این مبلغ کمتر از25ملیون تومان میباشد که دربعضی موارد پوشش سرطان بصورت جداگانه در نظر گرفته میشود
حالا باپاسخی که این دوست عزیز گفته اند لطفا شرکتهای بیمه ای که به ازای 50000تومان ماهانه به هربیماری 22ملیون خسارت میدهند نامبرده تاماهم آشنا شویم
ممنون