در سازمان تامین اجتماعی توسط
سلام ببخشيد يكي از اقواممون حقوق پدر مرحومشون از سازمان بازنشستگي كشوري دريافت ميكنه الان قصد كار دارن كه سرگرم باشه بعد ميخاد اين حقوق هم قطع نشه ميشه محلي كه ميخان مشغول به كار بشن درخواست كنه كه كارفرما بيمه رد نكنه چون كارخونه هست ميگن سازمان تامين اجتماعي اجبار دارن كه پرسنل حتما بايد بيمه بشن ايا راههي هست؟ متشكرم
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام بر اساس قانون (ماده 36 قانون بیمه تامین اجتماعی و قانون کار ) هیچ راهی ندارد و درصورت ارسال نشدن بیمه از طرف کارفرما، کارفرما مشمول جریمه می شود