در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام خسته نباشی در یک تتصادف که در مجموع ۴ ماشین اسیب دیده بنده ۵۰ درصد مقصر هستم شرایط پرداخت بیمه به چه صورت هستش؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

در خسارتهای با تقصیر  50 % اگر خسارت  مالی باشد باید از بیمه ثالث مقصر 50% خسارت زیاندیده جبران شود و اگر زیاندیده بیمه بدنه دارد بیمه گر بدنه نیز 50% مابقی را پرداخت میکند (برای هر دو طرف این مساله صادق است)

اما اگر خسارت جانی دارد باید 50% دیه از محل بیمه نامه مقصر و 50% از محل بیمه نامه زیاندیده تامین شود(البته اگر زیاندیده راننده باشد از بیمه شخص ثالث خود تنها با رعایت قوانین میتواند استفاده کند یعنی فوت و نقص عضو)