در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
2 پاسخ
توسط
در امر بیمه و بیمه گری ، کلیه شرکت های بیمه موظف هستند بیمه های اشخاص را با بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران به صورت اتکایی انجام دهند . به این صورت که شرکت های بیمه می بایست نیمی از حق بیمه دریافتی از بیمه های اشخاص را (نظیر بیمه های حوادث ، درمان و بیمه های عمر و تامین آتیه) به حساب بیمه مرکزی واریز نمایند و اینگونه ، بیمه شده به صورت اتکایی تحت پوشش خدمات بیمه ای قرار می گیرد . این مورد جزو قوانین لاینفک بیمه مرکزی بوده و کلیه شرکت های بیمه موظف به پیروی از آن می باشند . همچنین بیمه مرکزی ایران نیز تضمین می نماید تا در صورتی که به هر دلیلی شرکت بیمه نتواند نسبت به انجام تعهدات خود متعهد باشد ، وظیفه تامین تمام حقوق مادی و معنوی بیمه گذاران و بیمه شدگان را بر عده بگیرد.
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،بیمه عمر و سرمایه ،بیمه نامه ای ست بلندمدت و سودی که به آن تعلق میگیرد،سود مرکب میباشد.به ابن دلیل در سالهای بالاتر سود و اندوخته بسیار چشمگیرتری نسبت به سالهای قبل به ببمه شده تعلق میگیرد.همینطور بعداز 30 سال رقمی که میبینید مطمئنا به سود و تورم آنروز پرداخت میشود نه بیستر.برای تضمین هم،تمام ببمه زیرمجموعه ببمه مرکزی هستند و تفاوتی در شرکت ها نیست.برلی اطلاعات بیشتر با مشاور تخصصی خود تماس بگیرید.