در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
وقت بخیر

مبلغ پرداختی و انواع بیمه هایی که شبکه های بهداشت شهرستان ها از طرف وزارت بهداشت از حقوق کارمندان وزارت بهداشت به صورت اجباری باید کسر کنند را توضیح بفرمایید و قوانین ان را در صورت امکان، لطفأ حتما ذکر بفرمایید.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام در وزارت بهداشت وشبکه درمان دونوع بیمه اصلی که همان بیمه پایه میباشد از پرسنل کسر میگردد یک سری از کارکنان بیمه خدمات درمانی میباشند وتعدادی دیگر از پرسنل بیمه تامین اجتماعی میباشنداما در اداره ها وسازمانهای دولتی بیمه هایی از قبیل تکمیلی یا طلایی از پرسنل کسر میگردد