در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
1 پاسخ
توسط

الف – بیمه نامه و ضمایم آن
ب- قبوض رسید حق بیمه های پرداختی
ج - کارت شنا سایی ورونوشت آن
و در صورتیکه پرداخت سرمایه در صورت فوت باشد در اولین فرصت و حداکثر تا یک ماه از طرف استفاده کننده یا بیمه گذار کتبا" و با ذکر دلیل فوت به اطلاع بیمه گر برسد و علاوه بر مدارک فوق مدارک ذیل برای رسیدگی در اختیار بیمه گر قرارگیرد
1- گواهی رسمی فوت
2 - گواهی مشروح آخرین پزشک معالج که در آن علت بیماری شرح و سیر آن ذکر شده باشد .
3 - در صورتیکه فوت بر اثر حادثه باشد گزارش حادثه که توسط مراجع ذی صلاح تهیه شده باشد
4 - در صورتیکه استفاده کنندگان مشخص نشده باشند گواهی انحصار وراثت