در پشتیبانی بیدبرگ توسط
چرا بین آن چه اتفاق می افتد و جواب سوالات تناقض و عدم هماهنگی وجود دارد
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام این مورد در قوانین سایت بیدبرگ و در پایین همه صفحات سایت بیدبرگ - مرجع سوالات بیمه آمده است

پاسخ های ارائه شده توسط کاربران و بینندگان بیدبرگ، براساس اطلاعات ارائه شده در سوالات مطرح شده می باشد و نظر شخصی آنها می باشد. بدیهی است نظر دیگر کارشناسان و مشاوران بیمه می تواند متفاوت باشد. نتیجه پرونده نیز می تواند با توجه به شرکت و سازمان بیمه گر، آیین نامه های جدید و داخلی و مسئول بررسی پرونده متفاوت باشد. هر یک از بینندگان و کاربران مکلف هستند شخصا از صحت پاسخ های درج شده از مراجع ذی صلاح اطمینان حاصل کنند.

همچنین منبع پاسخ و مواد قانونی را می توانید از فردی که پاسخ را ارایه کرده مطالبه نمایید

 در صورتی که پاسخی بر خلاف مواد قانونی و آیین نامه های داخلی باشد می توانید آن پاسخ را گزارش دهید

اطلاعات تکمیلی در  :

گزارش کردن پاسخ غلط یا نامفهوم چگونه است ؟

پاسخ به سوالات ازکارشناسان بر اساس قوانین یا شنیده هاست ؟