در بیمه بیکاری توسط
با سلام.برای اعتراض به چگونگی تنظیم مدت مقرری بیکاری به کدام نهاد باید مراجعه کرد و6200 روز سابقه ومتاهل بودن 12 ماه مقرری عادلانه است
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

اگر شما به قوانین آشنایی کامل داشته باشید نیازی به مراجعه به هیچ نهادی نمی باشد

برای بیمه بیکاری کلیه سوابق مد نظر نمی باشد و تنها سوابقی مورد استفاده قرار می گیرد که برای آنها 3 درصد بیکاری واریز گردیده باشد (اجباری دارای 3 درصد)

به عنوان مثال کلیه سوابق سربازی ، جبهه ، بیمه های کارفرمایی ( مشاغل ازاد ، اختیاری و..) سوابق منتقله از سایر صندوقها ، سوابق بیکاری قبلی استفاده شده مشمول 3 درصد بیکاری نبوده و در حکم بیمه بیکاری مدنظر قرار نمی گیرد

ضمنا اگر شما قبلا از بیکاری استفاده نموده باشد از مدت استحقاقی بیکاری شما کسر خواهد شد

شرایط بیمه بیکاری :

https://www.bidbarg.com/bimeh/85518/%D8%AC%D8%AF%D9%88%D9%84-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D9%87-%D8%A8%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D9%84-1401