در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (110 امتیاز)
با سلام. اگر شخصی با احتساب ۲۴ماه خدمت سربازی به سابقه ۲۱سال بیمه تامین اجتماعی مجموعا با سابقه ۲۳ سال سابقه بیمه چنانچه از کار اخراج شود .سنوات وی چگونه محاسبه میشود.
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

ﻛﺎﺭﻓﺮﻣﺎ ﻣﻜﻠﻒ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻛﺎﺭﮔﺮﻱ ﻛﻪ ﻣﻄﺎﺑﻖ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩ ، ﻳﻜﺴﺎﻝ ﻳﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﺮﺍﺳﺎﺱ ﺁﺧﺮﻳﻦ ﺣﻘﻮﻕ ﻣﺒﻠﻐﻲ ﻣﻌﺎﺩﻝ یک ﻤﺎﻩ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻣﺰﺍﻳﺎﻱ ﭘﺎﻳﺎﻥ ﻛﺎﺭ .

ﺳﻨﻮﺍﺕ = ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺭﻭﺯﻫﺎﻱ ﻛﺎﺭﻛﺮﺩ * ۳۶۵ ﺭﻭﺯ / ﺣﻘﻮﻕ ﭘﺎﯾﻪ

** در ضمن سنوات را کارفرما باید پرداخت کند نه بیمه

ﻓﺮﻣﻮل محاسبه ﺣﻘﻮﻕ ﻣﺎﻫﯿﺎﻧﻪ ، ﺳﻨﻮﺍﺕ ، عیدی ، اضافه کاری ، ﺷﺐ ﮐﺎﺭﯼ ، ﻧﻮﺑﺖ ﮐﺎﺭﯼ ، ﺗﻌﻄﯿﻞ ﮐﺎﺭﯼ