در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

مزایای دریافت کارت هوشمند سازمان تامین اجتماعی چیست و چه مراحلی دارد؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام چنانچه شغل شما رانندگی باشد بدون کارت هوشمند نمیتوانید رانندگی کنید وبا داشتن کارت هوشمند مبلغ حق بیمه کمتری میپردازید وخیلی مزایای دیگر.جهت دریافت کارت هوشمند باید به تامین اجتماعی محل سکونت مراجعه کرده وفرم 2رانندگان را بگیرید که این فرم، نامه معرفی به پایانه حمل ونقل برای دریافت کارت هوشمند میباشد