در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با عرض سلام
 مدت ۴سال در واحد کارگاهی بدون قرارداد و بدون بیمه کار کردم چند ماهی هست که دیگر در آنجا مشغول به کار نیستم در مدتی که مشغول کار بودم، دو بار بازرس بیمه مراجعه و اسم کارمندها را یادداشت کرد، ولی کارفرما جهت بیمه ما هیچ اقدامی نکرد. پرسش من از شما مشاور محترم این است که، آیا میتوانم برای گرفتن حق بیمه ام از کارفرما شکایت کنم؟ لازم به ذکر است که پرداخت حقوق به صورت نقدی بود و هیچ گونه فیش حقوقی از آنجا در دست ندارم. تنها مدرکی که دارم فرم اشتغال به کاریست که از محل کارم گرفته بودم و در آن میزان ساعات کاری در هفته توضیح داده شده که تاریخ آن هم مربوط به یک سال قبل از خروج من از کارگاه ست. اگر جواب مثبت ست لطفا بفرمایید به چه صورت باید اقدام کنم؟ ممنون از لطف بی دریغ شما، پایدار باشید
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

باید به اداره کار بروید و با مدارک موجود شکایت بکنید ، ان شاء ا... که بتوانید ثابت کنید ، شما فاقد قرارداد بوده اید ولی می توانید از آن نامه و گزارش های بازرسی استفاده نمائید.

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما