در دیه و بیمه خودرو توسط
درصورتی که بنده با موتور یکطرفه با یک ماشین تصادف کرده باشم و مجروح شده باشم و فقط ماشین طرف بیمه داشته باشد و من فاقد گواهینامه و بیمه باشم .. ایا بیمه خسارت جانی ..مجروح شدن بنده و پارکی لب و .. دیه رو پرداخت میکنه یا نه
4 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در صورتی ک خودتون مقصر باشین خساراتی پرداخت نخواهد شد و در صورتی که طرف مقابلتون مقصر باشه خسارات از بیمه شخص ثالث مقصر پرداخت خواهد سد و شما بخاطر نداشتن گواهی نامه و بیمه جریمه خواهید شذ