در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام.من تازه وارد 18سال شده ام وقصد رفتن به خدمت سربازی را هم ندارم آیا متوانم خود را بیمه تامین اجتماعی کنم؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام طبق قانون نظام وظیفه انعقاد قرارداد کار یا بکارگیری کارگرانی که کارت پایان خدمت ندارند و یا فراری محسوب میشوند دارای مسئولیت قانونی برای کارفرما می باشد ولی سوابق ایجاد شده و حق بیمه ای که برای این فرد پرداخت شده باطل نمی شود و پا برجاست. بنابراین در این خصوص قانونی برای منع ایجاد سابقه بیمه وجود ندارد.