در بیمه درمان تکمیلی توسط
من وشوهرم را پسرم بیمه کرده  من 64 وشوهرم 70 سا له هسیم 5 سال از بیمه ما میگذرد ایا  من وشوهرم میتوانیم بیمه تکمیلی اتیه سازان حافظ برای درمان بشیم شرا یطش چیست
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
مادر عزیزم سلام،وقت بخیر.

بیمه درمان تکمیلی بصورت انفرادی در شرکت آتیه سازان و هیچ شرکت بیمه ای امکان ندارد.

متاسفانه شرایط سنی شما این امکان را نمیدهد که بتوان برای شما خدمتی انجام داد و من نیز به نمایندگی از سوی تمامی همکارانم در صنعت بیمه از شما پوزش میخواهم.

نیز میدانم که این بیمه در حال حاضر ۱۰۰٪ مورد نیاز شما و همسر محترمتان هست،لیکن متاسفانه قانون این اجازه را بما نمیدهد.

بنظرم با مراجعه به نزدیک ترین نمایندگی بیمه ایران هم این سوال را بفرمایید،بلکه فرجی از بیمه ایران حاصل شود.

کمک رسان ایران(SOS)که بنده افتخار داشتن نمایندگی آن را دارم پوشش های خوبی دارد ولی متاسفانه بالای ۶۰ سال عضو پذیرش ندارد.

آرزوی سلامتی و بهروزی برایتان دارم.