در سوابق بیمه توسط
سلام
13سال بیمه آموزش وپرورش بودم اکنون 6سال است که بیمه تامین اجتماعی شدم نحوه محاسبه سنوات اموزش وپرورش ونحوه انتقال سوابقم به تامین اجتماعی چگونه است درضمن 1سال رزمنده بودم آیا تاثیری در کاهش انتقال سوابق خدمات درمانی به تامین اجتماعی دارد
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
به مواردی همچون اینکه  نوع تغییر صندوق شما از چه بابت هستش ، میزان حقوق درخواست انتقال کسور و آخرین دستمزد روزانه صندوق قبلی بستگی داره، میزان روزهایی که می خواهید انتقال دهید