در شرکت بیمه توسط
سلام

شرایط اخذ نمایندگی بیمه پارسیان
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با درود

شرايط عمومي متقاضيان نمايندگي بيمه پارسيان

  1. تابعيت دولت جمهوري اسلامي ايران.
  2. اعتقاد به اسلام يا يكي از اديان رسمي كشور.
  3. داشتن حسن اخلاق و توانايي برقراري ارتباط با مشتري.
  4. عدم اعتياد به مواد مخدر.
  5. عدم حجر.
  6. نداشتن سوء پيشينه كيفري و همچنين نداشتن سابقه محكوميت به جرائم نام برده شده در ماده 64 قانون تأسيس بيمه مركزي جمهوري اسلامي ايران و بيمه گري.

  7. داشتن گواهي پايان خدمت وظيفه عمومي يا معافيت دائم براي آقايان.
  8. عدم اشتغال به كار (اعم از رسمي، پيماني، قراردادي و ساعتي) به استثناء سمت هاي آموزشي در مؤسسات آموزش عالي.

  9. دارا بودن حداقل مدرك تحصيلي كارشناسي.
 توجه 1: متقاضيان پس از ثبت نام و قبولي در مصاحبه هاي اوليه و طي دوره بازاريابي، بايد حداقل به مدت 120 ساعت دوره آموزش نظري را طبق دستورالعمل ابلاغي بيمه مركزي ج.ا.ايران گذرانده و گواهي نامه قبولي دريافت نمايند. لازم به ذكر است دوره آموزشي مذكور فعلاً در تهران برگزار مي گردد.
 توجه 2: تكميل فرم درخواست به منزله موافقت شركت با اعطاي نمايندگي نمي باشد.

متقاضيان اخذ نمايندگي حقيقي درصورت دارا بودن شرايط فوق مي توانند نسبت به تكميل و ارسال فرم درخواست اقدام نمايند.

 براي تكميل فرم درخواست اينجا كليك نماييد.