در شرکت بیمه توسط
سلام

  لیست کامل مراکز پرداخت خسارت بیمه پارسیان در تهران
2 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

نشانی: تهران، بزرگراه یادگارامام، نبش خروجی شهید تیموری، خیابان عموزاده، پلاک 1 ---- تلفن: 20-66055311

***شعبه شمیران و مجتمع بیمه ای مرکز در استان تهران فاقد پرداخت خسارت خودرو می باشد***

شعبه تهران- پونک

 44453506,44439598,44452270,44439655

تهران، میدان پونک، خیابان میرزابابایی، بعد از تقاطع خیابان عدل، نبش خیابان سردار جنگل، پارک سوار پونک، مجتمع بیمه‌ای پونک

شعبه تهران- شمیران

تهران، خیابان شریعتی، بلوار صبا، خیابان کریمی، پلاک 74 **فاقد پرداخت خسارت خودرو**

شعبه تهران-صنعت

 تهران، کیلومتر 6 اتوبان فتح، بعداز باشگاه کارگران، انتهای پل کن، جنب نمایندگی 5069 ایرانخودرو، مجتمع بیمه‌ای صنعت

مجتمع بیمه ای تهران شرق

خیابان دماوند، نرسیده به پل رسالت،جنب پمپ بنزین شهید طیب(جوادیه)، خیابان شهید برادران هلیسایی(درختی)، پ 5

مجتمع بیمه ای تهران غرب

 66930717,66931551,66933092

 تهران، خیابان آزادی، ابتدای خوش‌شمالی، کوچه سینا، پلاک 4

مجتمع بیمه ای تهران مرکز

 تهران-ضلع شمال شرقی بلوار میرداماد- حدفاصل خیابان ولیعصر و بلوار آفریقا- پلاک 325