در شرکت بیمه توسط
سلام

 شرایط اخذ نمایندگی بیمه ایران
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
این متن عینا از وبسایت بیمه ایران کپی شده است:
http://www.iraninsurance.ir/web/iic/شرایط-اخذ-نمایندگی-حقیقی

شرایط اخذ نمایندگی حقیقی:

در صورت دارا بودن شرايط ذيل متقاضي نمايندگي با در دست داشتن اصل و کپي شناسنامه در شهرستان ها به شعب مستقر در مرکز استان و در تهران به مديريت امور شعب و نمايندگان مراجعه کرده و نسبت به تکميل فرم مربوطه اقدام مي نمايند.

شرايط:

تابعيت دولت جمهوري اسلامي ايران.
اعتقاد به اسلام يا يکي از اديان رسمي کشور.
عدم اعتياد به مواد مخدر.
نداشتن سوء پيشينه کيفري و همچنين نداشتن سابقه محکوميت به جرايم نام برده شده در ماده 64 قانون تأسيس بيمه مرکزي ايران و بيمه گري.
داشتن گواهي پايان خدمت وظيفه عمومي يا معافيت دائم.
کارشناسي در رشته بيمه (و يا ساير رشته ها با گرايش بيمه) با يک سال سابقه کار بيمه اي فني و تخصصي.
دارا بودن حداقل 22 و حداکثر 40 سال سن.
مراحل انجام کار:

موفقيت در مصاحبه و کسب امتياز لازم. (در صورت مشروطي متقاضي بايستي پس از طي کردن دوره عملي داخل نمايندگي با تأييد شعيه نماينده، جهت مصاحبه مجدد اقدام نمايد.)

ارائه پرتفو حداکثر ظرف مدت 4 ماه (بدون ثالث، عمر و پس انداز)

ارائه مدارک زير جهت تشکيل پرونده:

اصل و کپي شناسنامه(برابر اصل شده )
اصل و کپي مدرک تحصيلي (برابر اصل شده )
اصل و کپي کارت پايان خدمت (برابر اصل شده )
گواهينامه ICDL
6 قطعه عکس4*3
طي کلاس هاي آموزشي (2 هفته تئوري و 24 روز عملي) در هر جايي که خود متقاضي بخواهد.

قبولي در آزمون جايگزيني بيمه مرکزي.

اهم منابع مورد استفاده در اين آزمون عبارتند از:

کليات بيمه – آيت کريمي
پرسش و پاسخ جامع بيمه اي – آيت کريمي
تکنيک هاي فروش حرفه اي بيمه – آيت کريمي
مباني نظري و عملي بيمه – دکتر عبدالناصر همتي و دکتر علي همتي
مجموعه قوانين و مقررات بيمه هاي بازرگاني
پرسش و پاسخ کارآفرين
معرفي دفتر کار ( 10 متر تجاري، 30 متر اداري و ساير نکات )

تأييد دفتر کار توسط کارشناس بيمه

ارائه مدارک زير جهت تکميل پرونده:

100.000.000 ريال سفته
تکميل فرم تعهد نامه توسط دو نفر کارمند رسمي دولت (هرکدام دو امضاء و يک اثر انگشت پشت سفته)
اصل و کپي حکم کارگزيني سال جاري هر دو ضامن
تکميل سفته توسط متقاضي
کپي دو طرف سفته
اصل و کپي اجاره نامه
عکس از تمام زواياي دفتر و تجهيزات و نماي بيروني
معرفي به آزمايشگاه، نيروي انتظامي و حراست بيمه ايران جهت اثبات عدم سوء پيشينه و ...

پس از طي اين مراحل پرونده بررسي نهايي شده و در صورت تأييد، کد نمايندگي به شخص حقيقي اعلام مي شود.