در شرکت بیمه توسط
سلام

 شرایط اخذ نمایندگی بیمه سینا
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
شرایط اعطای نمایندگی حقیقی
شرایط عمومی لازم جهت متقاضیان نمایندگی بیمه سینا
تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران.
اعتقاد به اسلام یا یکی از ادیان رسمی کشور.
داشتن حسن اخلاق و توانایی برقراری ارتباط با مشتری
عدم اعتیاد به مواد مخدر و الکل و نداشتن سوء پیشینه کیفری
داشتن گواهی پایان خدمت وظیفه عمومی یا معافیت دائم برای آقایان
دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی
عدم اشتغال در وزارتخانه‌ها، مؤسسات و شرکت‌های دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی
در این خصوص جهت کسب اطلاعات بیشتر از حرفه نمایندگی بیمه و آگاهی از قوانین و مقررات آن، می‌توانید به سایت بیمه مرکزی ایران به آدرس http://www.centinsur.ir مراجعه فرمایید.
متقاضیان اخذ نمایندگی حقیقی در صورت دارا بودن شرایط فوق می‌بایست نسبت به تکمیل  فرم درخواست اقدام نمایند. جهت دسترسی به فرم درخواست نمایندگی حقیقی  اینجا  را کلیک نمایید.

شرایط اعطای نمایندگی حقوقی(شرکت خدمات بیمه ای)
براساس دستورالعمل و آئین‌نامه‌ مصوب شورای عالی بیمه، شرکت خدمات بیمه‌ای می‌بایست دارای مدیرعامل و حداقل یک عضو هیئت مدیره با مشخصات زیر باشد:
دارا بودن کلیه شرایط نماینده حقیقی
  داشتن حداقل مدرک کارشناسی در رشته بیمه و یا سایر رشته‌ها با گرایش بیمه و دو سال سابقه کار بیمه‌ای فنی و تخصصی در نمایندگی بیمه، یا کارگزاری بیمه، یا ارزیابی خسارت بیمه ای، یا شرکت بیمه و یا بیمه مرکزی ایران و یا داشتن حداقل مدرک کارشناسی در سایر رشته ها و سه سال سابقه کار بیمه‌ای فنی و تخصصی در نمایندگی بیمه یا کارگزاری بیمه، یا ارزیابی خسارت بیمه ای، یا شرکت های بیمه و یا بیمه مرکزی ایران.
تبصره1: مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره و سهامداران نمایندگی حقوقی نمی‌توانند در وزارتخانه‌ها، مؤسسات و شرکت‌های دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی شاغل باشند یا به عنوان نماینده دیگری یا کارگزار حقیقی فعالیت کنند. علاوه بر این، اشخاص مذکور نمی‌توانند در شرکت‌های بیمه غیردولتی و سایر نمایندگی‌ها یا کارگزاری‌های حقوقی بیمه شاغل بوده و یا بیش از 10 درصد، سهام داشته باشند.
تبصره2: مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره و کارکنان شاغل(اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی و ساعتی) شرکت‌های بیمه و بیمه مرکزی ایران، نمی‌توانند در نمایندگی‌های حقوقی، سمت یا سهم داشته باشند.
حداقل سرمایه جهت تاسیس شرکت خدمات بیمه‌ای 400 میلیون ریال می‌باشد.
متقاضیان اخذ نمایندگی حقوقی در صورت دارا بودن کلیه شرایط فوق، می‌توانند برای اطلاع از سایر شرایط، موازین و مقررات و مدارک لازم جهت درخواست تاسیس شرکت خدمات بیمه‌ای در تهران به مدیریت امور شعب و نمایندگان و یا شعب شهرستانها مراجعه نمایند و یا درخواست اولیه خود را بهمراه برنامه بازرگانی(Business Plan) شرکت مورد درخواست خود به آدرس پست الکترونیک مدیر امور شعب و نمایندگان شرکت بیمه سینا ارسال نمایند