در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

 آیا بیمه شخص ثالث بیمه سامان پشتیبانی خوبی دارد
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

دوست عزیز، در مورد بیمه های خودرو ، شرکت بیمه سامان اقدام به برون سپاری رسیدگی به تصادفات و حوادث بیمه های اتومبیل خود نموده است و از این نظر اولا از لحاظ سرعت رسیدگی به خسارات بسیار بهبود پیدا کرده. دوما، اظهار نظر های شخصی و سلیقه ای در برآورد خسارات برداشته شده و برآورد خسارات بصورت کاملا بی طرفانه توسط شرکت های ارزیاب خسارات تعیین میگردد.

در مورد رسیدگی به خسارات جانی، طبق دستور العمل بیمه مرکزی عمل نموده و پرداخت خسارات در سریعترین حالت ممکن پرداخت میگردد.