در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

 آیا بیمه شخص ثالث بیمه پارسیان پشتیبانی خوبی دارد
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز پشتوانه برای شرکت تنها در یک رشته نیست

شرکت بیمه در کلیه رشته ها تحت نظارت و حمایت بیمه مرکزی است

در بیمه  های اموال 25% حق بیمه به بیمه مرکزی داده میشود و طبعا در حین خسارت 25% خسارت را بیمه مرکزی پرداخت میکند

بیمه پارسیان یکی از خوشنامترین شرکتهای بیمه با توان مالی بالا و سطح توانگری خوب( 108% و سطح 1) است که در چند سال اخیر رشدی صعوی داشته و طبق آمار بیشترین میزان فروش را در بین شرکتهای تماما غیر دولتی داشته است و برند محبوب بیمهای سال انتخاب شده است.