در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

 شرایط بیمه بازنشستگی بیمه سرمد
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما
معمولا نحوه بازنشستگی در بیمه های عمر این هست که فرد بیمه گذار میتواند حداقل بعد از سال دهم درخواست بازنشستگی بدهد.در بیمه عمر سامان بازنشستگی به دو صورت میباشد.
فرد کل اندوخته را تبدیل به مستمری کرده و مادام العمر بازنشستگی و مستمری ثابت دریافت میکند.
بیمه گذار قسمتی از اندوخته را تبدیل به مستمری کرده و به مبلغ باقی مانده سود تعلق میگیرد و بیمه فرد ادامه دارد ،مستمری هم هر سال افزایش پیدا میکند.