در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

شرایط بیمه بازنشستگی بیمه میهن
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

اگر منظورتون از شرایط بازنشستگی،دریافت حقوق هست باید خدمت تون عرض کنم که بیمه عمر هیچ شرکت بیمه ای با توجه به شرایط فعلی و نوسانات نرخ ارز و عدم ثبات مالی،امکان پیش بینی پرداخت حقوق در آینده رو برای بیمه گذاران خودش نداشته و نخواهد داشت.

تنها موردی رو که میتونین بهش اعتماد 100% داشته باشین پرداخت سود تضمینی بیمه نامه ( بر اساس ضمانت بیمه مرکزی) در آخر قرارداد هست که میتونه برای شما قطعی و محرز باشه.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام