در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

شرایط بیمه بازنشستگی بیمه کارآفرین
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

اگه منظورتون از شرایط بازنشستگی بیمه کارآفرین،بازنشستگی بیمه های عمر هست باید خدمت تون عرض کنم که هیچ بیمه عمری در ایران امکان پیش بینی پرداخت حقوق رو به بیمه شدگان خودش نداشته و نخواهد داشت و هیچ تضمینی هم به شما نخواهند داد،زیرا که در کشور ما بعلت عدم ثبات مالی،سیاسی و اقتصادی،شرکتهای بیمه تضمینی جهت پرداخت حقوق نمیتوانند به بیمه گذاران خود بدهند.

تنها مزیتی که در زمان داشتن بیمه های عمر وجود دارد،بجز پوشش های بیمه ای،بخش پس اندازی( قلک ) بیمه نامه بوده که میتواند در شرایط حساس و بصورت وام از اندوخته برداشت شده و در قالب وام بازپس گرفته شود که همبن موضوع،خود باعث ذخیره و پس انداز شدن مجدد آن وام و تقویت مالی بیمه گذاران خواهد بود.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام