در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام

  شرایط بیمه مهندسی بیمه سرمد
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

بیمه های مهندسی بیمه سرمد شامل موارد زیر می باشد که هریک شرایط خاص خود را دارند

عیوب اساسی و پنهان ساختمان (LDB)

این بیمه نامه هرگونه خسارت وارد به سازه‌های اصلی و جانبی ساختمان که درطی اعتبار بیمه‌نامه به بیمه‌گر اعلام میشود و در زمان اتمام عملیات ساختمانی و ابلاغ گزارش تأیید بازرس فنی بیمه‌گر، آشکار نشده باشد تحت پوشش قرار می دهد.

 سازه های تکمیل شده (C.E.C.R)
پروژه های مهندسی و راه و ساختمان پس از اتمام عملیات و تحویل موقت به صاحبکار در دوره بهره برداری نیز در معرض خطرهایی از جمله سوانح طبیعی قرار دارند.بیمه سازه های تکمیل شده از نوع خطرات معین بوده و خسارتهای ناشی از سیل ، طغیان آب ، طوفان ، زلزله ، آتش سوزی و انفجار ، خرابکاری ، برخورد وسائط نقلیه ...

 تمام خطر نصب (E.A.R)
برای مواردی چون نصب ماشین آلات کارخانه ها، طرحهای انتقال آب، نیروگاهها، پستهای برق، خطوط انتقال نیرو، پروژه های نفت و گاز، مخابرات و ... از هنگام تجهیز کارگاه تا پایان عملیات نصب و کارهای ساختمانی مربوط، آزمایش، راه اندازی و دوره نگهداری و به طور کلی برای پروژه هایی که بیش از 50 درصد ارزش آنها ...

 ماشین آلات و تجهیزات پیمانکاری (C.P.M)
برای انواع ماشین آلات و تجهیزاتی که در کارهای ساختمانی و نصب مورد استفاده پیمانکاران قرار می گیرد، صادر می شود.این بیمه ، ماشین آلات ساختمانی را در مقابل خسارتهای مالی مستقیم ناشی از عملیات در کارگاه ، بلایای طبیعی یا اعمال شخص ثالث ناشی از مسئولیت (مغرضانه) پوشش میدهد.

 تمام خطر پیمانکاران  (C.A.R)
انواع کارهای ساختمانی نظیر ساختمانهای مسکونی، اداری، تجاری، راهها، راه آهن، سد، پروژه های آبیاری و زهکشی، اسکله سازی و... پوشش داده می شود و کلیه خطرات طبیعی و غیرطبیعی را که موجب وارد شدن خسارت به پروژه شوند را تحت پوشش بیمه ای قرار می دهد.خسارت مادی وارده به پروژه در طول مدت ساخت، جبران می شود.

 شکست ماشین آلات (MB)
این بیمه نامه برای کارخانه ها در زمان بهره برداری صادر می شود و خسارتهای فیزیکی وارد به ماشین آلات و تأسیسات کارخانه ها را تا ارزش جایگزینی شامل هزینه نصب، حقوق و عوارض گمرکی و هزینه حمل تحت پوشش قرار می دهد.

 تجهیزات الکترونیکی (E.E)
خطرات وارد به انواع تجهیزات الکترونیکی مورداستفاده در کارگاههای صنعتی، صنایع، لوازم پزشکی و آزمایشگاهی، لوازم اداری، سیستمهای هشدار دهنده، تجهیزات بیمارستانی، دستگاههای کنترلی،‌ تجهیزات مربوط به سینما و فیلمبرداری، دستگاههای تست مواد، تجهیزات گیرنده و فرستنده کامپیوتر و ... را تحت پوشش قرار می دهد.

 فساد کالا در سرد‌خانه (D.O.S)
این بیمه نامه خسارتهای وارد به کلیه کالاهای قابل نگهداری در سردخانه ها را تحت پوشش قرار می دهد هدف از این نوع جبران خسارت کالاهای فاسد شدنی است که در سردخانه ها انبار می شوند.