در سایر توسط
با سلام و عرض خستع نباشی از خدمتتون سوال داشتم همسر بنده دارای کارت هوشمند رانندگان می باشد و نزدیک به 11 سال سابقه پرداخت حق بیمه رانندگان می باشد دو سال قبل اقدام به کار پیمانکاری نمود ولی دراین مدت حق بیمه رانندگان را پرداخت نمود سه مه پیش که برای بیمه مراجعه به شعبه نمودند به اشان اعلام کردند که باید بیمه پیمانکاری را قطع نمایند تا بتوانند از بیمه رانندگان استفاده نمایندکار پیمانکاری را تعطیل و اقدام به گرفتن مفاصا حساب نموده و تسویه نموده است و اکنون که مجددا به بیمه مراجعه نمودن به ایشان گفتن که تخلف کردند و حق استفاده از بیمه رانندگان ندارند این درحالی است مه ایشان سابقه بیمه 11 رانندگان و کارت هوشمند رانندگان می باشند و تنها دو سال پیمانکار بودند و در این دو سال بیمه رانندگان را پرداخت نموده و کسی این موضوع را اعلام نکرده به ایشان و سوال اینکه تکلی بیمه ما چه می شود و آیا دیگر نمی توانیم بیمه رانندگان باشیم.ممنون میشم که راهنمایی و کمک نمایید
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

طبق اعلام رسمی واحد درآمد سازمان تامین اجتماعی :

بیمه رانندگان

کلیه رانندگان حمل و نقل عمومی درون و برون شهری که نام آنها در فهرست ارسالی از سوی سازمان مرکزی می باشد، می توانند با پرداخت حق بیمه سهم خود در مهلت مقرر قانونی تعیین شده،  از سهم منابع حاصله از هدفمندسازی یارانه ها و سهم دولت برخوردار شونداین سهم توسط دولت و سازمان هدفمندسازی یارانه ها در بودجه سنواتی پیش بینی و به حساب سازمان تأمین اجتماعی واریز می گردد.