در سایر توسط
1 پاسخ
توسط
کارگزاران صنعت بیمه، نهادهایی ایجاد شده توسط بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و برای حمایت از حقوق مشتریان و بیمه گزاران در مقابل شرکت های بیمه و نمایندگان ایشان می باشند که امر مشاورت و کارگزاری در خرید انواع بیمه نامه از همه شرکت های بیمه را بر عهده دارند.

در کشورهای پیشرفته، شرکت های گارگزاری علاوه بر عرضه انواع خدمات بیمه ای به امر هماهنگی بین بیمه گران مدیریت خدمات بیمه گران در سطح بین المللی نیز می پردازند. در کشورهایی که صنعت بیمه دارای عمر طولانی تر و سازمانی قوی تر می باشد، بیمه گزاران بدون مشورت کارگزار به شرکت بیمه گر مراجعه نمی کنند و همه بیمه نامه های خود را از طریق کارگزار تهیه می کنند؛ همچنانکه نیازهای دیگر تخصّصی خود مانند خدمات پزشکی، حقوقی و قضایی، مالی و… را به واسطه کارشناس و کارگزار تأمین می کنند.
خدمات یک کارگزار، نه تنها هیچ گونه هزینه مازاد، بر بیمه گزار، تحمیل نمی کند، بلکه با عنایت به تجربه، تخصّص و ارتباطات حرفه ای کارگزار، خرید بیمه نامه با تحصیل نرخ مناسب تر و شرایط عمومی و خصوصی بهتر، صورت می گیرد و به ویژه نقش منحصر به فرد کارگزار در پیگیری و دریافت خسارت، متضمَن افزایش منافع بیمه گزار نیز خواهد بود.