در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
من بیمه تامین اجتماعی دارم، چرا باید بیمه عمر و سرمایه گذاری بخرم؟
5 پاسخ
توسط
اول اینکه بیمه های اجتماعی از جمله تامین اجتماعی و خدمات درمانی، ماهیت درمانی دارند یعنی عمدتاً حق بیمه های پرداختی شما صرف هزینه های درمانی میشود و تفاوت بسیاری با بیمه عمر و سرمایه گذاری دارند. شما میتوانید بیمه عمر و سرمایه گذاری را به عنوان مکمل بیمه های تامین اجتماعی خریداری کنید.

در صورت فوت فرد در بیمه تامین اجتماعی غیر از مبلغ ناچیزی از هزینه کفن و دفن (تا سقف 200.000 تومان) پولی به بازماندگان پرداخت نمیشود، در حالیکه در بیمه عمر و سرمایه گذاری چنانچه خدای ناکرده اتفاقی برای بیمه گزار بیافتد حتی اگر یک قسط از حق بیمه را هم پرداخت کرده باشد، علاوه بر پرداخت سرمایه فوت ، چنانچه پوشش فوت بر اثر حادثه هم خریداری شده باشد، تا ۳ برابر سرمایه فوت، به بازماندگان پول پرداخت میگردد. در حالیکه در بیمه تامین اجتماعی ، حقوق به بازماندگان تحت شرایط خاص ( از میان فرزندان تنها به فرزند دختر و مجرد) انتقال می یابد.

حق بیمه های پرداختی شما به سازمان تامین اجتماعی قابلیت بازخریدی ندارد. شما ۷% حقوق دریافتیتان را ماهیانه بابت حق بیمه تامین اجتماعی پرداخت میکنید، اگر استفاده ای هم از آن نکنید نمیتوانید مبالغ پرداختی خود را بازخرید کنید. در حالیکه در بیمه عمر و سرمایه گذاری، حق بیمه های پرداختی شما برخلاف تامین اجتماعی امکان بازخریدی داشته و در پایان دوره به همراه سود با بهره مرکب محاسبه میشود و به صورت یکجا و یا مستمری قابل دریافت میباشد .
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،خیلی خوبه که تامین اجتماعی رو برای خودتون تهیه کردید.البته شما نگفتیدکه این بیمه رو با چه هدفی تهیه کردید و در اون صورت بهتر میتونستم شما رو راهنمایی کنم ،این بیمه نیاز به مشاوره حضوری داره.اما چیزی که میشه گفت با تامین اجتماعی شما میتونید برای سرماخوردگی.سونوگرافی و... به پزشک مراجعه کنید و درصدی تخفیف بگیرید که این موارد هزینه های درمان معمولی هستند.ولی بیمه عمر پوشش های ارزنده ای مانند فوت طبیعی و حادثی که هر سرپرست خانواده لازم دارد و مبلغ چشمگیری پرداخت میکند.در حالی که تامین اجتماعی این مورد را در حد هزینه کفن و دفن فرد پرداخت میکند.دبگر پوشس بیمه عمر امراض خاص .ازکارافتادگی کامل و جامع..باز نشستگی در تامین اجتماعی بعد از 30 سال و آقایون 60 سالگی و خانمها 55 سالگی ست.ولی در بیمه عمر بعد از 10 سال امکان بازنشستگی بدون محدودیت سنی وجود دارد.
برای مشاوره رایگان و تخصصی میتوتنید با من تماس بگیرید.