در خرید بیمه سربازی توسط
سلام من خدمت مقدس سربازی را در منطقه جنگی به مدت 21ماه بودم و دارای کارت ایثار با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری کسانی که خدمت سربازی را در منطقه جنگی بودند جزو رزمندگان محسوب می شوند و دوسال خرید خدمت سربازی بصورت رایگان جزو سنوات بیمه ودر ضمن یک سال هم سختی زیان اور که در مجموع 3 سال می شود جزو سابقه بیمه محسوب می شود و من دوسال خدمت سربازی را قبل از دریافت کارت ایثار خریداری نموده بودم و مبلغ ان را پرداخت نموده بودم و من با مراجعه به بیمه تامین اجتماعی 2تهران دو سال مبلغ را که پس ندادند حتی یک سال سختی زیان اور را برایم جزو سنوات بینه محسوب نمی کنند حال از شما خواهشمندم من را راهنمایی کنید و در صورت نتیجه نگرفتن قصد دارم به دیوان عدالت شکایت کنم ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام چنانچه قبل از خدمت سربازی بیمه نداشته باشید میبایست بابت خدمت هزینه آن رو باید پرداخت اما چنانچه قبل خدمت سابقه داشتید نمیبایست پول میپرداختید چنانچه اینطور است میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری علیه تامین اجتماعی اقامه دعوی نمایید وسابقه جبهه شما رو جز مشاغل سخت وزیان آور محاسبه نمایند