در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

چند سوال

1-تفاوت بیمه تامین اجتماعی با بیمه خدمات درمانی چیست؟

2-آیا بیمه خدمات درمانی مثل بیمه تامین اجتماعی اجباریست؟

3-بیمه خدمات درمانی بیمه سابقه کاری هم حساب میشه؟

4-اگر کسی بیمه خدمات درمانیست میتونه اسمش در لیست بیمه تامین اجتماعی هم ارسال بشه؟

ممنون میشم اگر سوال هارو باذکر شماره سوال و به ترتیب پاسخ بدید

باتشکر
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام

1- سازمان تامین اجتماعی تحت نظارت وزارت کار و رفاه و بصورت یک سازمان نیمه دولتی اداره و خدمات درمان،بازنشستگی و از کارافتادگی و سایر پوشش ها به افراد بیمه شده ارایه میده

سازمان خدمات درمانی صرفا یک سازمان دولتی بوده که فقط خدمات درمانی ارایه میده و بازنشستگی و خدمات تامین اجتماعی رو ندارد

2- در حا حاضر بیمه تامین اجتماعی برای همه مشمولان قانون کار اجباری می باشد و در غیر این صورت بیمه تامین اجتماعی هم اختیاری محسوب می شود

بیمه خدمات درمانی (بیمه سلامت) اختیاری است ولی به عنوان بیمه پایه در برخی سازمان ها به صورت اجباری استفاده می شود (مانند برخی از سازمان های دولتی و آموزش و پرورش)

3- تنها سابقه بیمه ای که سابقه کار محسوب می شود بیمه اجباری بیمه تامین اجتماعی می باشد و سوابق بیمه ای دیگر نظیر بیمه های اختیاری و مشاغل آزاد تامین اجتماعی و بیمه سلامت یا بیمه خدمات درمانی و... جزو سابقه کار محسوب نمی شود