در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سابقه بیمه شوهرم میخوام بدونم چندسال است ازطریق کدملی اش شماره بیمه اش یادم رفته
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)

سلام در بیمه تامین اجتماعی  بر روی دفترچه درمانی شوهر تان درج شده اگر دفترچه درمانی ندارید می توانید با کارت ملی به شعبه بیمه تان مراجعه نمایید

در ضمن شماره بیمه تامین اجتماعی بر روی فیش حقوقی نیز معمولا درج می شود

همچنین می توانید در سایت مشاهده سوابق بیمه ثبت نام کرده و پس از تایید ثبت نام وارد سامانه شده و بر روی آیکون کلیه سوابق کلیک نمایید در قسمت اطلاعات هویتی شماره بیمه شما درج شده

مشاهده سوابق بیمه با کد ملی

لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی