در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

بیمه تکمیلی بیمه کوثر شامل چه مواردی می شود ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
بیمه درمان گروهی تمامی شرکت های بیمه زیر نظر بیمه مرکزی، منطبق بر آیین نامه 74 مصوب شورای عالی بیمه است. شرایط عمومی برای همه شرکت ها و تمامی بیمه گذارها یکسان است.

اما در شرایط خصوصی است که بیمه گر و بیمه گذار بر سر جزئیات قرارداد توافق می کنند. و اختلاف بین قراردادهای درمان گروهی از شرایط خصوصی به وجود می آید.

تعهدات، پوشش های اضافی، سقف پرداخت ها، نحوه تسویه و ارزیابی خسارت و داوری و ... در شرایط خصوصی ذکر می شود.