در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

 شرایط بیمه تکمیلی بیمه دی
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
سلام
بیمه تکمیل درمان دو سری شرایط داره
یک سری شرایط ثابت است و جز قانون بیمه تکمیل درمان میشود. مثل حداقل نفرات و ....
یک سری دیگر مثل پوشش های بیمه و فرانشیز به صورت کلوز انتخابی می باشد و بنا به پیشنهاد بیمه گذار ارائه می شود. مثلا استفاده از پوشش دندانپزشكي و یا میزان جبران هزینه ها ی آن
هرچقدر تعداد این پوشش ها و مبلغ تعهد بیمه بالاتر باشد، میزان حق بیمه هم افزایش پیدا می کند
در ضمن در طرح هایی که ارائه می گردد تمام پوشش ها و کلوزها ،برای تمام افرادی که از آن طرح استفاده می کنند برابر است
✅مشاوره حضوري،تلفنی ومجازی
✅ بهترین طرحهای بیمه عمر
✅ ازبرترین شرکتهای بیمه
✅مشاوره رایگان