در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

چه دارو هایی تحت پوشش بیمه تکمیلی بیمه پاسارگاد می باشد
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام

بیشتر داروها تحت پوشش بیمه گر درمان گروهی از جمله بیمه پاسارگاد قرار دارد.

مواردی که نیاز به تصریح در شرایط خصوصی و توافقات خاص بیمه گذار دارد به شرح زیر است و در مورد هریک توضیحاتی ارائه می شود:

1. داروهای مکمل، تقویتی ها، ویتامین ها و مواد معدنی خوراکی و ... این دسته از داروها جزء تعهدات بیمه گران وجود ندارد مگر اینکه در شرایط خصوصی خلاف آن توافق شده باشد.

2. داروهای بیماران خاص

معمولا این داروها گران هستند و سقف تعهدات بیمه گر جوابگوی این هزینه نیست. با صلاحدید مدیریت درمان شرکت بیمه گر و اگر سقف تعهدات بیمارستانی جوابگو باشد، از محل پوشش هزینه های بینارستانی تحت پوشش قرار می گیرد.

3. داروهای بیمارستانی

این گروه داروها نیز مانند گروه 2 اگر سقف بیمه نامه اجازه دهد، طبق دستور پزشک مورد پوشش قرار می گیرد.

4. داروهای مخدر

به شرط تجویز پزشک در مراکز درمانی و بیمارستانی تحت پوشش است.

5. لوازم آرایشی و بهداشتی

اصولا تحت پوشش بیمه درمان گروهی نیست مگر اینکه خلاف آن توافق شده باشد.