در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

 آیا بیمه تکمیلی گروهی بیمه آسماری خوب است
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت شما عرض کنم که بیمه آسماری با توجه به اینکه سالهای سال در خدمات دهی به بیمه گذاران خود (بجز سرزمین اصلی) تجربه های خوبی دارد و به پشتوانه تجربیاتی که بر اثر همکاری با بیمه کارآفرین بدست آورده جزو شرکتهای فعال و خوب در ارایه خدمات بیمه درمان تکمیلی می باشد.

کما اینکه سرویس دهنده برخی از از خدمات بیمه های تکمیلی خانواده بیمه کارآفرین را شرکت بیمه آسماری انجام میدهد.

بنابراین پاسخ سوال شما هم اکنون و در حال حاضر مثبت می باشد.

بیمه نامه خود را  از نمایندگان آگاه، مطلع و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام