در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

پوشش های بیمه تکمیلی بیمه کارآفرین چگونه است
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام بطور کلی مزایای پوششی که می تواند در قالب قرارداد درمان گروهی بر اساس مفاد آیین نامه شماره 74 مصوب شوراعالی بیمه و با رعایت کلیه بخشنامه های ارسالی شرکت بیمه کارآفرین به هر یک از بیمه شدگان ارائه گردد بشرح زیر میباشد.
جبران هزینه های بستری ، جراحی (عمومی و تخصصی), انواع سنگ شکن , شیمی درمانی ,رادیوتراپی , آنژیوگرافی قلب (عمومی و تخصصی) در بیمارستان و مراکز جراحی محدود و DAY CARE
افزایش جبران هزینه های اعمال جراحی مربوط به سرطان ، مغز و اعصاب مرکزی و نخاع ( باستثناء دیسک ستون فقرات ) گامانایف , پیوند ریه, پیوند کبد, پیوند کلیه , پیوند مغز استخوان و قلب
جبران هزینه زایمان اعم از طبیعی و سزارین
جبران هزینه هزینه مربوط به نازائی و ناباروری شامل اعمال جراحی مرتبط IUI ITSC, ,ZIFT ,GIFT , میکرواینجکشن و IVF
جبران هزینه هزینه های پاراکلینیکی نوع اول شامل: سونوگرافی، ماموگرافی، انواع اسکن، انواع سی تی اسکن، انواع آندوسکوپی، MRI، اکو کاردیو گرافی، استرس اکو و دانسیتو متری
جبران هزینه هزینه های پاراکلینیکی نوع دوم شامل: تست ورزش، تست آلرژی تست تنفسی ، نوار عضله، نوارعصب، نوار مغز، نوار مثانه، شنوایی سنجی ، بینایی سنجی ، هولترمانیتورینگ قلب و آنژیوگرافی چشم
جبران هزینه هزینه های جراحی مجاز سرپائی مانند: ختنه، شکسته بندی ، گچ گیری , کرایوتراپی، اکسیزیون لیپوم ، بخیه، تخلیه کیست، لیزر درمانی و بیوپسی
جبران هزینه هزینه های آزمایشهای تشخیص پزشکی ، پاتولوژی یا آسیب شناسی و ژنتیک پزشک ، انواع رادیوگرافی ، نوار قلب و فیزیوتراپی
جبران هزینه رفع عیوب انکساری چشم به میزان 3 دیوپتر یا بیشتر با تأیید پزشک بیمه گر
جبران هزینه ویزیت ، دارو ( بر اساس فهرست داروهای مجاز کشور صرفاً مازاد بر سهم بیمه گر اول ) و خدمات اورژانس در موارد غیربستری
جبران هزینه عینک طبی و لنز تماس طبی
جبران هزینه خرید سمعک
جبران هزینه دندان پزشکی
جبران هزینه انتقال بیمار با آمبولانس در موارد اورژانس داخل شهری
جبران هزینه انتقال بیمار با آمبولانس در موارد اورژانس بین شهری
لازم به توضیح است حداقل تعداد بیمه شدگان جهت ارائه پوشش درمان تکمیلی ( مجموع بیمه شده اصلی و خانواده تحت تکفل آنان ) 50 نفر با رعایت سایر موارد مندرج در آیین نامه شماره 74 می باشد.