در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

ضوابط و شرایط پرداخت خسارت بیمه بدنه در شرکت بیمه سامان
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورت بروز خسارت بیمه‌گذار باید در کمترین زمان ممکن نسبت به اعلام خسارت اقدام نماید.

در این صورت با تکمیل فرم اعلام خسارت و تکمیل و درج اطلاعاتی چون مشخصات بیمه‌نامه، مشخصات راننده، مشخصات طرف حادثه و چگونگی وقوع حادثه اقدام می‌شود

. پس از آن بیمه‌گر نسبت به بازدید از خودروی آسیب دیده اقدام و مدارک پرونده را تکمیل می‌نماید و نهایتا بر اساس نرخ های روز قطعات و لوازم خودرو نسبت به محاسبه و پرداخت خسارت اقدام می‌شود .

توجه : بیمه‌گذار باید تا زمان خسارت (تاریخ وقوع خسارت) تمام اقساط مربوط به بیمه‌نامه را پرداخت کرده باشد.

مدارک اعلام خسارت
1. کارت ملی بیمه‌گذار
2. کارت خودرو
3. اصل بیمه‌نامه
4. کروکی مقامات انتظامی
5. اسناد مالکیت خودروی زیان دیده