در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

آیا از بیمه بدنه بیمه سامان راضی هستید
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

سطح رضایت امر نسبی بوده و میتواند فقط آیتم مدت زمان پرداخت خسارت رو در بر بگیره چراکه تنها عامل تعیین کننده در خدمات بیمه ای خرید بیمه نامه با پوشش های کامل میباشد و چه بسا افرادی حداقل پوشش رو خریداری میکنند و در مواقع خسارت موفق به دریافت خسارت بطور کامل نمیشوند

لذا قبل از خرید هر بیمه نامه با نماینده خود مشورت کرده و براساس نیاز خود بیمه نامه کامل رو خریداری نمایید

ضمنا شرکت بیمه سامان(سهامی عام)جهت ارایه خدمات به مشتریان خود در سراسر کشور ارزیابی و پرداخت خسارت رو بعهده شرکت سامان نگار ایرانیان گذاشته تا در اقصی نقاط کشور بتواند خدمات شایسته ای رو خدمت هموطنان ارایه نماید